top of page
Tunnelserres-19.jpeg

Maatwerk in dierenhokken en -rennen

Onderkomens op maat van uw dier

Als u konijnen hebt en ze graag alle ruimte wilt geven, dan is een konijnenren de beste oplossing. Laurent Vandevoordt uit Wijer (gemeente Nieuwerkerken, Limburg) heeft meer dan dertig jaar expertise met onderkomens voor dieren. Hij levert maatwerk voor uw kippen, konijnen, katten
enzovoort.

 

Pluimvee, knaagdieren of katten, ze houden allemaal van actie en rennen graag rond. Een vrijstaande ren is een ideale manier om de leefruimte van uw dieren te vergroten. Kippen scharrelen heel graag en hebben al snel behoefte aan een buitenruimte van minimaal 5 m2 per kip. Denk bij kippen, kalkoenen of andere hoenders en vogels ook aan een goede afrastering met volièrenetten of gaas van bv. Betafence. De minimale hoogte bedraagt al snel 1,1 meter, maar bij krielkippen die nogal gemakkelijk opvliegen, kunt u beter kiezen voor een afsluiting tot een hoogte van 2 meter.

 

Voor elk dier geldt een andere maasbreedte en -dikte voor het vogelnet of gaas. Een vogel of knaagdier heeft nu eenmaal een andere bijtkracht. Bij elke dierenren kan altijd een afgedekt, droog gedeelte voorzien worden of de ren kan aan een buitenhok aangebracht worden.

 

Vrij, veilig en leuk rond kunnen lopen, dat is beter voor uw dieren en dus ook voor u!

 

Kat, kip, konijn of kalkoen, met een ren van Laurent Vandevoordt weten ze wat doen!

Mogelijks heeft u ook interesse in andere producten van Laurent Vandevoordt.

Een overzicht van zijn aanbod:

bottom of page