top of page
Laurent Vandevoordt

Een overkapping op maat van uw zwembad

Maatwerk voor meer zwembadplezier

Als handige vakman maakt Laurent Vandevoordt (Wijer, Nieuwerkerken) ook zwembadoverkappingen op maat. Er bestaan allerlei standaardmaten in zwembadoverdekkingen maar hij levert vooral maatwerk. En dat is nog veel goedkoper dan de overkappingen uit glas of aluminium ook!

 

Als u een zwembadoverkapping laat plaatsen, kunt u veel langer van uw zwembad genieten. De overdekking is heel gemakkelijk open en dicht te schuiven, net naargelang de weersomstandigheden. U hebt de keuze uit schuifdeuren of dubbele schuifdeuren, een oprolsysteem, zijverluchting enz. Zo kunt u veel meer seizoenen zwemplezier hebben, zonder last van de wind. En wat ook wel makkelijk is: er komt bijna geen vuil meer in het zwembadwater, waardoor u veel minder tijd aan onderhoud kwijt bent.

 

Een hoog model overkapping voor uw zwembad kan ook de boordstenen of een deel van het terras rond het zwembad overdekken. Laurent biedt modellen tot tien meter breed, waardoor u al praktisch een binnenzwembad creëert. De afdekking beschermt u tegen wind, regen of kou bij het zwemmen en omkleden en daarna kunt u er lekker onder loungen in een makkelijke stoel.

 

Beleef langer plezier van uw zwembad met een overkapping op maat van Laurent Vandevoordt!

Ook voor andere overkappingen kan u terecht bij Laurent. Zo verzorgt hij mobilhome-overkappingen en overkappingen voor fruitbomen en fruitstruiken.

bottom of page