Laurent Vandevoordt

Creëer uw eigen volière!

Volièrenetten op maat voor particulieren, fokkers en vogelparken

Met volièrenetten kunt u op een eenvoudige manier grotere oppervlaktes overspannen om ervoor te zorgen dat uw siervogels of hoenders niet weg kunnen vliegen. Laurent Vandevoordt (Wijer-Nieuwerkerken) heeft een zeer uitgebreide voorraad aan vogelnetten in verschillende afmetingen. Als u uw eigen volière wilt inrichten, is een volièrenet een goede oplossing. Met enkele buizen kan u uw dieren heel eenvoudig op een grote of beperkte oppervlakte samenhouden.


Of u nu vinken, parkieten, kippen, kalkoenen, parelhoenders, eenden of ganzen houdt, volièrenetten zijn verkrijgbaar in vele vormen en maten. Laurent biedt u bijvoorbeeld breedtes van één tot twaalf meter. Ook zijn er verschillende maasbreedtes (al vanaf 15 mm) verkrijgbaar. Zo kunt u precies die oplossing kiezen, die past bij de bijtkracht en het formaat van uw vogelsoort.
 

Wilt u meer weten over de diverse afmetingen en mogelijkheden van de vogelnetten van Laurent Vandevoordt? Had u graag advies over de meest  geschikte maaswijdte en -vorm voor het type vogel dat u wilt gaan houden?

 

Neem dan vrijblijvend contact op met Laurent en bel hem op het nummer 0498 31 37 19 voor alle informatie op maat!

Volièrenetten
Volièrenetten

Laurent Vandevoordt

press to zoom
Volièrenetten
Volièrenetten

Laurent Vandevoordt

press to zoom
1/1

Mogelijks heeft u ook interesse in andere producten van Laurent Vandevoordt.

Een overzicht van zijn aanbod: