top of page
Laurent Vandevoordt

Creëer uw eigen volière!

Volièrenetten op maat voor particulieren, fokkers en vogelparken

Met volièrenetten kunt u op een eenvoudige manier grotere oppervlaktes overspannen om ervoor te zorgen dat uw siervogels of hoenders niet weg kunnen vliegen. Laurent Vandevoordt (Wijer-Nieuwerkerken) heeft een zeer uitgebreide voorraad aan vogelnetten in verschillende afmetingen. Als u uw eigen volière wilt inrichten, is een volièrenet een goede oplossing. Met enkele buizen kan u uw dieren heel eenvoudig op een grote of beperkte oppervlakte samenhouden.


Of u nu vinken, parkieten, kippen, kalkoenen, parelhoenders, eenden of ganzen houdt, volièrenetten zijn verkrijgbaar in vele vormen en maten. Laurent biedt u bijvoorbeeld breedtes van één tot twaalf meter. Ook zijn er verschillende maasbreedtes (al vanaf 15 mm) verkrijgbaar. Zo kunt u precies die oplossing kiezen, die past bij de bijtkracht en het formaat van uw vogelsoort.
 

Wilt u meer weten over de diverse afmetingen en mogelijkheden van de vogelnetten van Laurent Vandevoordt? Had u graag advies over de meest  geschikte maaswijdte en -vorm voor het type vogel dat u wilt gaan houden?

 

Neem dan vrijblijvend contact op met Laurent en bel hem op het nummer 0498 31 37 19 voor alle informatie op maat!

Mogelijks heeft u ook interesse in andere producten van Laurent Vandevoordt.

Een overzicht van zijn aanbod:

bottom of page