top of page
Laurent Vandevoordt

Bescherm uw kostbare fruit met een overkapping

Fruitoverkappingen, vogel- en insectennetten op maat

Het Belgische klimaat is allesbehalve perfect. Maar wat we er ook van vinden, we kunnen hier wel heel veel groenten en fruit telen en verbouwen. Fruit uit ons land doet het goed, maar u hoort vast ook vaak over vorstschade, insectenplagen en ander ongeluk dat de telers overkomt.

 

Laurent Vandevoordt uit Wijer (Nieuwerkerken, Limburg) biedt telers, kwekers of particulieren allerlei maatoverkappingen, vogelnetten en insectennetten voor de bescherming van fruitstruiken en fruitbomen. Deze maatoplossingen bieden geen bescherming tegen hagel.

 

Met een fruitoverkapping op maat zijn uw kwetsbare fruitgewassen beschermd tegen regen, wind of vorst. Een ander voordeel is dat de overkapping een microklimaat creëert. Ze is dan ook zeer geschikt voor zacht fruit zoals aalbessen, bosbessen, bramen, frambozen, kersen, pruimen, stekelbessen of andere bessen.

 

De netten plaatst u over de struiken en bomen en u bevestigt ze aan de stam. De fruitoverkappingen bestaan uit metalen buizen en plasticfolie die Laurent bij u ter plaatse in een efficiënte constructie omtovert.

 

Voorkom vruchtrot, optimaliseer de fruitoogst en pluk zelf de vruchten dankzij een fruitoverkapping van Laurent Vandevoordt!

Interesse in andere overkappingen? Ontdek ook de mobilhome-overkappingen en zwembadoverkappingen aan.

bottom of page